Lets Meet again!

Het ‘Lets Meet Again’ event is een unieke gelegenheid om hernieuwd “live” contact te hebben met een selectie uit de van de InterEvent beurzen bekende Kunstgaleries, Goudsmeden en Lifestylespecialisten. Een ideaal moment om, op een voor velen vertrouwde locatie (Grote Kerk Naarden), de nieuwste collecties hoogwaardige Kunst, Antiek & Juwelen op gepaste afstand te ontdekken. Op deze historische locatie is gedurende 4 dagen een breed aanbod gepresenteerd van Moderne en Hedendaagse kunst, Antiek, Zilver, Juwelen, Interieur, Mode, Wijn en Delicatessen.

Deze prachtige locatie met het aanbod van hoogwaardige objecten maken een bezoek aan LETS MEET AGAIN meer dan waard!

LETS MEET AGAIN!

Art, Jewels & Lifestyle!

Laat je inspireren bij kunstbeurs Naarden the Art fair

Timeslot reserveren (optioneel)

Mocht het toch nog nodig zijn een timeslot te reserveren, dan dienen alle bezoekers/genodigden vooraf de dag en het tijdstip van hun aankomst voor een onbeperkt beursbezoek online te reserveren. Ga hiervoor naar www.letsmeetagain.nl/bezoek en click op TIMESLOT.  Vul de “kortingscode” in die op de uitnodiging staat.

De verkoopexpositie LETS MEET AGAIN vindt plaats van donderdag 9 t/m zondag 12 september as, in de Grote Kerk in Naarden. Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 en vrijdagavond tot 20.00 uur.

Exposanten LET’S MEET AGAIN

De monumentale Kerk verrast de bezoeker tijdens het LETS MEET AGAIN – event met een breed aanbod aan Moderne- & Hedendaagse kunst, Antiek, Zilver, Juwelen, Mode, Wijn en Delicatessen. De 40 exposanten zijn een selectie van de beste deelnemers van de bekende beurzen van InterEvent (Naarden the Art fair – Het Juweel – Exclusive Spring Fair).

LMA 2020 Over 600 x 300